Siirry sisältöön
×

Alumnit

Tykkiläinen on aina tykkiläinen!

TYKin alumnit eli lukiostamme valmistuneet ovat tärkeä osa TYKin toimintaa ja olette aina tervetulleita vierailemaan entisessä koulussanne. Alumnit tuovat arvokkaan lisän koulun elämään alumnitoiminnan kautta ja ovat jatkamassa perinteitä ja edistämässä yhteisöllisyyttä kaikkien tykkiläisten kesken. Tykkiläinen on aina tykkiläinen!

Meitä kiinnostaa mitä entisille opiskelijoillemme kuuluu ja mielellämme otamme vastaan entisiä opiskelijoitamme kertomaan opinnoistaan ja töistään lukion jälkeen. Urapolkujen esittelyt ja omaan alaan liittyvät luennot ovat tärkeä ja kiinnostava tapa välittää tietoa entisten ja nykyisten tykkiläisten välillä. Olisiko sinulla mahdollisuutta tulla kertomaan omasta työstäsi, urastasi tai opinnoistasi lukion jälkeen tai voisitko pitää luennon opiskelijoille omaan alaasi liittyvästä aiheesta nykyisille lukiolaisille? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä opoihin ja sovi vierailusta!

Keräämme tällä hetkellä myös lyhyitä TYKin alumnien esittelyjä kotisivuillamme julkaistavaksi. Olemme kiinnostuneita aivan kaikenlaisista urapoluista. Nämä lyhyet esittelyt auttavat osaltaan nykyisiä tykkiläisiä hahmottamaan erilaisia mahdollisuuksia lukion jälkeen heidän pohtiessaan seuraavia askeleitaan. Pyydämme lähettämään oman kuvasi ja vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Lähetä kuva ja teksti osoitteeseen [email protected] Olemme todella kiitollisia kaikille, jotka haluavat olla mukana kertomassa opiskelijoillemme omasta tiestään.

  1. Mitä opiskelet tai mitä teet työksesi? Millainen oli polkusi kyseiselle alalle tai työtehtäviin?
  2. Millaisia eväitä sait TYKistä jatko-opintoihin ja työelämään?
  3. Mitä haluaisit kertoa nyt lukiossa opiskeleville?

TYKin alumnit ovat myös lämpimästi tervetulleita koulun tapahtumiin, joista tiedotetaan kotisivujen etusivun tapahtumakalenterissa.

Tervetuloa mukaan alumnitoimintaan!

”Olkoon tämä tulevinakin vuosina se koulu, jossa opiskelijoita kannustetaan samalla viisaudella kuin hyvä vanhempi kannustaa lastaan.
Olkoon tämä tulevinakin vuosina se koulu, jossa kasvaa ihmisiä, jotka hyväksyvät itsensä ja muut – juuri sellaisena.
Se koulu, josta ihmiset vievät nuo hyveet mukanaan maailmalle.”

Joonas Nordman, TYKin ylioppilas vuodelta 2005 TYK125-juhlan puheessaan.

Palaa juhlatunnelmaan ja katsele puhe kokonaisuudessaan JUHLAPUHE Joonas Nordman

Tähän vielä senioriyhdistyksen teksti ja yhteydenottolomake https://tyk.info/yhteystiedot/