Siirry sisältöön
×

Yhteystiedot

Tampereen yhteiskoulun lukio
Hallituskatu 32
33200 Tampere
Koulun sijainti Google Maps

Kanslia on avoinna koulupäivinä klo 9.00–13.15

Kanslia: 050 441 2783
sähköposti: [email protected]

tyk rakennus

Tampereen Yhteiskoulun Säätiö

Hallitus ja johtokunta 2022

Puheenjohtaja: Riitta-Liisa Arpiainen

Varapuheenjohtaja: Jyrki Mantere

Esittelijä: Rehtori Tuija Flinck

Jäsenet:

  • Marja-Leena Haapanen
  • Riitta Koskinen
  • Ilkka Pehkonen
  • Heidi Ruonala
  • Kimmo Sasi
  • Erkki Uitti

Koulun johtokuntaan kuuluvat edellisten lisäksi:
Opettaja Harri Päiväsaari
Talouspäällikkö Taina Rimpelä
Opiskelija Rosa Niemikorpi

Tampereen Yhteiskoulun Tuki ry.

Tampereen Yhteiskoulun Tuki, tuttavallisemmin naistoimikunta, on perustettu vuonna 1956 tukemaan koulun toimintaa. Yhdistykseen kuuluu kolmisenkymmentä naista ja se kokoontuu kerran kuukaudessa. Jäsenet ovat koulun entisiä oppilaita, entisten ja nykyisten oppilaiden äitejä ja muita aktiivisia kansalaisia, jotka haluavat toimia koulun hyväksi.

Yhdistyksen toiminnasta saadut tuotot jaetaan monenlaisina avustuksina. Yhdistys tukee erilaisia projekteja ja hankkeita sekä opiskelijoiden osallistumista opinto- ja kilpailumatkoille. Lisäksi opiskelijoille jaetaan keväällä stipendejä.

Uudet aktiiviset jäsenet ovat tervetulleita. Jos tunnet halua liittyä mukavaan joukkoon, ota yhteys koulun kansliaan.

Tampereen yhteiskoulun seniorit ry.

Tampereen yhteiskoulun entisten oppilaiden kokouksessa vuonna 1987 päätettiin perustaa koulun entisten oppilaiden yhdistys. Yhdistys merkittiin yhdistysrekisteriin vuonna 1990. Yhdistyksen tarkoituksena on sääntöjen mukaan “olla koulun entisten oppilaiden ja opettajien sekä nykyisen koulun yhdyssiteenä, lujittaa yhteistunnetta, ylläpitää kiinnostusta ja kiintymystä koulua kohtaan sekä koulun perinteiden vaaliminen”.

Meillä on sekä puitteiltaan että saavutuksiltaan sellainen yhteinen opinahjo, josta kannattaa olla ylpeä ja jonne on mukava palata verestämään muistoja ja katsomaan uutta. Tehdään yhdessä parhaamme kunniakkaan koulumme perinteiden vaalimiseksi! Lisää tietoja yhdistyksestä saa koulun kansliasta.

Mukaan yhdistykseen pääset täyttämällä oheisen lomakkeen (muista täyttää myös postiosoitteesi) ja maksamalla vuosijäsenmaksun 16 euroa tai ainaisjäsenmaksun 100 euroa Senioriyhdistyksen tilille FI43 2094 1800 0276 75. Muista merkitä maksun yhteyteen oma nimesi.

Tervetuloa mukaan Senioreiden joukkoon!