×

Musiikki

Laulatko mieluiten suihkussa, vai tähyätkö kenties musiikin ammattilaiseksi?

Olipa vastauksesi sitten mikä tahansa, ovat koulumme musiikin tunnit erinomainen paikka löytää ja vahvistaa juuri sinulle sopivaa tapaa tehdä ja harrastaa musiikkia. Sekä pidemmälle omissa musiikkiopinnoissaan ehtineet että vasta-alkajat löytävät itselleen sopivasti uusia musiikillisia haasteita kehittää omia taitojaan.

Tunneilla tutustumme muun muassa erilaisiin musiikkikulttuureihin, tyylisuuntiin, artisteihin, soittimiin ja laitteisiin. Opetuksessa käytettävät soittimet ja laitteet ovat tekniikan viimeisintä huutoa. Valmistamme paljon huikeita musiikillisia elämyksiä tarjoavia konsertteja ja tapahtumia myös koulun ulkopuolelle. Niitä et halua missata mistään hinnasta. Nähdään siis musiikintunnilla!

Musiikin ja musiikki-ilmaisun kurssikuvaukset (pdf)
Lauluilmaisun kurssikuvaukset (pdf)

Missä on mun juuret?

Perinne on aina ihmisten ajassa ja paikassa luomaa. Ennen vanhaan kansanmusiikki oli tavallisten ihmisten musiikin tekemistä. Nykyisin siitä on kehittynyt oma musiikillinen tyyli. Luodaksemme uutta meidän täytyy tuntea perinne ja juuret.

Kansanmusiikin kurssilla tutustutaan suomalaiseen ja vähän muidenkin maiden kansanperinteeseen soittamalla, laulamalla ja tanssimalla. Sukellamme perinnemateriaaliin ja juuriimme luodaksemme siltä pohjalta omaa musiikkiamme.

Musiikki elää nykypäivässä, mutta ei olisi olemassa ilman menneisyyttä. Tässä kiinnostavassa historiallisen ja nykyisen maailman risteyskohdassa taiteilemme kansanmusiikinkurssilla.

Kansanmusiikin kurssikuvaukset (pdf)

tyk_ilmaisutaito_3542

Tule etsimään omaa musiikin tekemistäsi perinteestä ponnistaen!

“Pääpaino kaikessa toiminnassa on soittamisessa ja itse tekemisessä.”