Opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki koulumme opiskelijat

Opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki koulumme opiskelijat. Opiskelijakunnan hallituksen tarkoitus on valvoa lukiolaisten etua, edistää lukiolaisten asemaa sekä luoda omalla toiminnallaan mukava ja viihtyisä oppimisympäristö. Opiskelijat äänestävät opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muut jäsenet syksyisin vaaleissa opiskelijakunnan yleiskokouksen jälkeen.

Opiskelijakunnan hallitus tekee yhteistyötä mm. muiden lukioiden ja oppilaitosten, Tampereen nuorisovaltuuston, Suomen Lukiolaisten Liiton ja erilaisten järjestöjen ja yritysten kanssa. Lisäksi se edustaa opiskelijoita koulun opettajainkokouksissa ja johtokunnan tapaamisissa läsnäolo- ja puheoikeudella.

TYKin opiskelijakunnan hallitus järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia ja tempauksia lukuvuoden aikana sekä tukee erilaisia opiskelijoiden projekteja tarpeen mukaan myös rahallisesti. Hallitus etsii koko ajan aktiivista porukkaa mukaan kokouksiin, tapahtumatoimikuntaan ja kaikenlaiseen muuhun toimintaan. Kaikki siis rohkeasti mukaan opiskelijakunnan toimintaan!

Opiskelijakunnan hallituksen kokousten pöytäkirjat löytyvät Wilman tiedotteesta ja opiskelijakunnan pöytäkirjoja voi pyytää nähtäväksi myös suoraan hallitukselta.

TYK:n hallitus 2023 ja yhteystiedot

Puheenjohtaja  Vilhelmiina Meskanen
Varapuheenjohtaja Salla Mustalammi
Sihteeri Vilja Vänskä
Taloudenhoitaja Elsi Merikoski
Abivastaava Ellen Yli-Valkama
Edunvalvontavastaava Eevi Peräinen
Tapahtumavastaavat Rosa Niemikorpi ja Fanni Huiko
Tervetulovastaava Viivi Kiiveri
Tila- ja vuokraustiimi Pihla Kettunen ja Aarne Pärssinen
Viestintätiimi Leonardo Belaic ja Mei Grönros
Wanhojenvastaava Elo Paulorinne
Yhteistyövastaava Lilja Huttunen

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: tykhallitus@tyk.info
Instagram: tykhallitus
Facebook: tykhallitus
Twitter: @tykhallitus
Snapchat: tykhallitus

TYK - Opiskelijakunta