×

Tuotanto

Tuotanto

Tuotanto toimii yhteistyössä muiden ilmaisutaitokurssien kanssa rakentaen aina jotain isompaa kuin mikä on osiensa summa. Tuotannossa opiskellaan kulttuurista innovointia, johtamistaitoja, markkinointia ja budjetointia. Kulttuurituotanto korostuu nykypäivän taidealalla entistä enemmän.

Tuotanto toteuttaa yhteistoiminnassa muiden ilmaisutaitoaineiden kanssa tapahtuman. Tämä tapahtuma voi olla mitä tahansa lasten seikkailuillasta konserttiin tai vaikka pienoisfestivaaliin.

Hei, mikä on meidän kohderyhmä?

loppukonsertti

tyk_ilmaisutaito_0048

Aloitamme aina tyhjältä pöydältä, ja toimimme hullun ideoinnin kautta kohti toteutettavaa tuotetta. Matkalla opettelemme ja suunnittelemme kaikkia tuottajan tehtäviin kuuluvia asioita. Suunnittelemme organisaation, budjetoimme, toteutamme markkinointia ja tiedotusta, ja koordinoimme yhteistoimintaa taiteellisen työn tekijöiden kesken.

Kulttuurituotanto korostuu nykypäivän taidealalla entistä enemmän. Vaikkei tulevaisuutesi mahdollisesti suuntautuisikaan kulttuurin pariin tai haluat heittäytyä villiksi boheemiksi – silti esimerkiksi johtamistaito, yhteistyökyky ja organisoituminen ei ole pahitteeksi.

Tuotanto on muita ilmaisutaitoaineita yhdistävä toimija, joka on sekä nöyrä palvelija että opastava ystävä.

Tuotannon kurssikuvaus (pdf)