Siirry sisältöön
×

Opiskelijakunta

Opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki koulumme opiskelijat

Opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki koulumme opiskelijat. Opiskelijakunnan hallituksen tarkoitus on valvoa lukiolaisten etua, edistää lukiolaisten asemaa sekä luoda omalla toiminnallaan mukava ja viihtyisä oppimisympäristö. Opiskelijat äänestävät opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muut jäsenet syksyisin vaaleissa opiskelijakunnan yleiskokouksen jälkeen.

Opiskelijakunnan hallitus tekee yhteistyötä mm. muiden lukioiden ja oppilaitosten, Tampereen nuorisovaltuuston, Suomen Lukiolaisten Liiton ja erilaisten järjestöjen ja yritysten kanssa. Lisäksi se edustaa opiskelijoita koulun opettajainkokouksissa ja johtokunnan tapaamisissa läsnäolo- ja puheoikeudella.

TYKin opiskelijakunnan hallitus järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia ja tempauksia lukuvuoden aikana sekä tukee erilaisia opiskelijoiden projekteja tarpeen mukaan myös rahallisesti. Hallitus etsii koko ajan aktiivista porukkaa mukaan kokouksiin, tapahtumatoimikuntaan ja kaikenlaiseen muuhun toimintaan. Kaikki siis rohkeasti mukaan opiskelijakunnan toimintaan!

Opiskelijakunnan hallituksen kokousten pöytäkirjat löytyvät Wilman tiedotteesta ja opiskelijakunnan pöytäkirjoja voi pyytää nähtäväksi myös suoraan hallitukselta.

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: [email protected]
Instagram: tykhallitus
Facebook: tykhallitus
Twitter: @tykhallitus
Snapchat: tykhallitus

Opiskelijakunnan hallituksen palautelomakkeen avulla voit antaa palautetta tai tehdä kehitysehdotuksia.

Hallitus 2022

Puheenjohtaja Inka Pekkola
Varapuheenjohtaja Rosa Niemikorpi
Sanni Anttila
Mei Grönros
Fanni Huiko
Pihla Kettunen
Vilhelmiina Meskanen
Salla Mustalammi
Amanda Männistö
Illusia Solopuro
Mette Tanner
Elviira Uotila
Ellen Yli-Valkama

Säätiön johtokunnassa opiskelijoita edustaa Rosa Niemikorpi