Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Tutustuminen TTT:n esitystekniikkaan

TYKin alumni, valosuunnittelija Jaakko Sirainen esittelee tykkiläisille Tampereen Työväen Teatterin valo- ja äänitekniikkaa, lavastamoa, puvustoa ja kertoo millaista työ teatterissa on. Kesto noin 1h 15min Kierros alkaa pe 2.2. aamulla klo 9.30 henkilökunnan ovelta Papinkadun puolelta.

YO-info

Yo-info pidetään Teamsissa ja se on pakollinen kaikille kevään kirjoittajille. Tutustu myös kokelaan ohjeisiin Ylioppilaslautakunnan sivuilla.

Penkkarit

Aikataulu (Penkkaripäivän tarkka aikataulu ja ohjeet opiskelijoille Wilmassa) aamupäivällä penkkarikylttien kiinnittäminen autoihin koulun pihassa klo 12.45 LÄHTÖ KOULUN PIHASTA klo 13-14 PENKKARIAJELU Hämeenpuistossa klo 14 Paluu koululle Penkkariajelureitti

Vanhat tanssit

Voit katsoa TYKin Vanhojen tanssien tallenteen YouTubessa https://youtu.be/Vygrinavc6g Esitykset klo 11.45 Koulun esitykset Tyllin salissa ja Liikuntasalissa klo 14.00 Koskikeskus klo 18.30 Kauppi Sports Center Kutsuvieraat ja muu yleisö Iltaesitys on ensisijaisesti tanssijoiden kutsuvieraille. Koulun esitykset ovat ensisijaisesti koulun väelle. Jos saleissa on tilaa, tanssijoiden kutsuvieraat voivat tulla katsojiksi myös koululle. Koskikeskus on avoin kaikille katsojille. Tiedoksi Kauppi Sports Centerin...

TYKin taideilta

Tervetuloa kaikille avoimeen tapahtumaan, jolla tämän lukuvuoden diplomistit keräävät rahaa opintomatkaa varten. Diplomistit järjestävät upean tapahtuman, jossa pääsee näkemään erilaisia esityksiä mm. tanssia, improvisaatioteatteria ja stand uppia.Taideillassa on avoinna myös diplomistimatkailijoiden kahvio!Lippu maksaa kolme euroa ja se ostetaan ovelta. Tervetuloa!