Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevään lakkiaiset

01.06. klo 10:00 12:30

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan TYKin uusia ylioppilaita Tampere-taloon!

TYKin ylioppilasjuhla järjestetään Tampere-talossa ja ylioppilaat voivat kutsua vieraita juhliin ilman rajoituksia, sillä kaikille löytyy istumapaikka tilavassa ja ilmavassa katsomossa. Lisäksi TYKin opiskelijat voivat tulla katsomaan juhlaa parvelta niin halutessaan. Tampere-talo on esteetön.

Juhlassa on runsaasti hienoja esityksiä, puheita ja musiikkia, kohokohtana ylioppilaiden lakitus ja ylioppilaaksi julistaminen

Ylioppilaiden tulee olla paikalla klo 9.45 toisen kerroksen lämpiössä ylioppilaslakki kädessä. Jos esiinnyt juhlassa, varaudu olemaan paikalla jo klo 9.00.

Juhlan päätteeksi ylioppilaat poistuvat salista ensimmäisinä ja ottavat onnitteluja vastaan ulkona Sorsapuistossa tai sisääntulokerroksen ala-aulassa. Sopikaa tapaamispaikka läheistenne kanssa etukäteen.

Lähimmät pysäköintipaikat ovat P-Tampere-talo (sisäänajo Åkerlundinkadulta, ulosajo Varastokadulle) sekä P-Sairaa­lankatu. Tampere-talon maksullinen lisäpaikoitusalue on Kalevantien toisella puolen sijaitseva Sairaalankadun ulkopysäköintialue, jossa on noin 300 pysäköintipaikkaa.

Harjoitukset

Tampere-talossa

  • Kenraaliharjoitus pe 31.5. klo 15-18 (juhlassa esiintyvät) ja klo 18-20 lakitusharjoitus (pakollinen kaikille ylioppilaille)
  • Esiintyjien tarkempi harjoitusaikataulu ilmoitetaan heille lähempänä juhlaa
  • Ylioppilaat tulevat Tampere-talon pääovesta sisään ja nousevat toiseen kerrokseen ison salin oville klo 18, ryhmänohjaajat ovat siellä vastassa
  • Lakitusharjoituksissa määritellään jokaiselle istumapaikka, harjoitellaan tutkintotodistusten jako, ylioppilaaksi julistaminen sekä saliin sisääntulo ja poistuminen.
  • Ota ylioppilaslakki mukaan harjoituksiin. Harjoituksen jälkeen lakit viedään vielä kotiin ja ne tuodaan lauantaina yo-juhlaan.