×

Hakijalle

Hakuohjeet

Kouluun haetaan toisen asteen kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulussamme ei ole erillistä ilmaisutaitolinjaa. Kaikkien opiskelijoiden on mahdollista valita ilmaisutaitokursseja opintoihinsa.

OPISKELIJAVALINTA

Kevään 2022 yhteishaussa opiskelijat valitaan perusasteen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon perusteella. Alin keskiarvo, jolla voi tulla valituksi on 7,5.

Ensimmäisenä hakutoiveena Tampereen yhteiskoulun lukioon hakevat sähköisen ainevalintakortin hakuajan päättymiseen mennessä. Ensimmäisen jakson lukujärjestys tehdään valmiiksi ainevalintakortin valintojen mukaan. Ainevalinnat tarkistetaan lukion alkaessa.


TYK ESITTELYVIDEO - 2021

TYK ESITTELYVIDEO – 2021


Tervetuloa tutustumaan!

Seuraa meitä Instassa ja Facebookissa ja tutustu TYKin sähköiseen opinto-oppaaseen.

Esittelyilta 17.1.2022 klo 18-20

Kevään 2021 esittelyillan tallenteen voi katsoa alla olevasta linkistä Youtubessa. Kesto noin tunti.

Esittelyillan 25.1.2021 tallenne

Maistiaisia TYKin opiskelijoiden aikaansaannoksista

TYKIn esittelyt ysiluokkalaisille

Järjestämme yläkoulujen oppilaille esittelyjä tammi-helmikuussa. Esittelyihin voivat osallistua sekä ryhmät että yksittäiset vierailijat. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoja sähköpostitse opinto-ohjaaja Kirsi Sirkalta, [email protected] (puh. 050 449 1394).

Esittelyssä tuutorit ja opinto-ohjaaja kertovat TYKissä opiskelusta. Kesto noin tunti.

Esittelyajat

Lukuvuoden 2021-2022 esittelyajat päivitetään syksyllä 2021.

TYK sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Aleksanterin kirkkopuiston laidalla hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa

Koulun tilat ovat kahdessa eri kiinteistössä, Tykissä ja Tyllissä, jotka ovat toistensa välittömässä läheisyydessä. Koulussa on hyvät ainekohtaiset opetustilat ja monia erikoistiloja, joista mainittakoon laboratoriot, video- ja äänitysstudio, radiostudio, musiikkiluokat, näyttämö valaistus- ja äänilaitteineen, ilmaisutaidon luokka, pimiö, keramiikkahuone, kirjasto, liikuntasali ja viihtyisä ruokala.

Google Maps näyttää koulun sijainnin kartalla.