Siirry sisältöön
×

Hakijalle

Hakuohjeet

Kouluun haetaan toisen asteen kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulussamme ei ole erillistä ilmaisutaitolinjaa. Kaikkien opiskelijoiden on mahdollista valita ilmaisutaitokursseja opintoihinsa.

OPISKELIJAVALINTA

Kevään 2023 yhteishaussa opiskelijat valitaan perusasteen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon perusteella. Keskiarvon tulee olla vähintään 7,0, jotta voi tulla valituksi. Keskiarvoraja vaihtelee vuosittain.TYK ESITTELYVIDEO - 2021

TYK ESITTELYVIDEO – 2021


Tervetuloa tutustumaan!

TYKIn esittelyt ysiluokkalaisille

Järjestämme yläkoulujen oppilaille esittelyjä marras-helmikuussa. Esittelyihin voivat osallistua sekä ryhmät että yksittäiset vierailijat.  Esittelyssä tuutorit ja opinto-ohjaaja kertovat TYKissä opiskelusta. Lisätietoa syksyn aikana.

Esittelyilta 17.1.2023 klo 18.00 Tervetuloa!

tyk rakennus

TUTUSTU MEIHIN

Seuraa meitä Instassa ja Facebookissa ja tutustu TYKin sähköiseen opinto-oppaaseen ja lukuvuoden 2021-2022 vuosikirjaan

ja lukuvuoden 2020-2021 vuosikirjaan.

Maistiaisia TYKin opiskelijoiden aikaansaannoksista

TYK sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Aleksanterin kirkkopuiston laidalla hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa

Koulun tilat ovat kahdessa eri kiinteistössä, Tykissä ja Tyllissä, jotka ovat toistensa välittömässä läheisyydessä. Koulussa on hyvät ainekohtaiset opetustilat ja monia erikoistiloja, joista mainittakoon laboratoriot, video- ja äänitysstudio, radiostudio, musiikkiluokat, näyttämö valaistus- ja äänilaitteineen, ilmaisutaidon luokka, pimiö, keramiikkahuone, kirjasto, liikuntasali ja viihtyisä ruokala.