alumni Salla-Noora Kokkonen

Salla-Noora Kokkonen

kieli- ja kulttuuritieteiden kandidaatti, Saksa

Alumni vuodelta 2017

Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen lähdin muutamaksi kuukaudeksi Australiaan ja muutaman mutkan kautta päädyin asumaan Saksaan (jolloin toivoin että olisin opiskellut lukiossa saksaa espanjan sijaan, vaikka espanjan tunneilla hauskaa olikin…).

Pari vuotta kieltä opiskeltuani aloitin opinnot saksalaisessa yliopistossa ja valmistun pian kieli- ja kulttuuritieteiden kandiksi. Sivussa työskentelen tanssijana ja assistenttina elokuvatuotantoyrityksessä: Innostukseni elokuvatuotantoon syttyi ehdottomasti TYK-vuosina tuotannonkurssilla. 🙂 Ja TYKin tanssi- sekä ilmaisutaitokursseilla sain lisää itsevarmuutta esiintymiseen.

Täällä Saksassa kerron usein TYKistä ylpeänä ja usein minulta kysytään ovatko kaikki lukiot Suomessa yhtä siistejä. Teen aina selväksi, että TYK on ainutlaatuinen. 😉

Nykyiset lukiolaiset: Hyödyntäkää TYKin kurssitarjonta!! Ja älkää stressatko liikaa, vaan muistakaa myös pitää hauskaa. 🙂 Toivon myös, että Kylie-tanssi on edelleen tykkiläisten tiedossa ja että sitä opetetaan eteenpäin.