×

Tiimitoiminta

Tiimitoiminta

Lukuvuonna 2019–2020 TYKin tiimit aloittavat toimintansa 2. jakson alkaessa. Tiimeihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat, eikä muuta tarvita kuin innostus ja maanantain seiskakoodi vapaana. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimia, joilla tehdään TYKistä vieläkin parempi paikka kaikille tykkiläisille. Tiimeissä tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsee vaikuttamaan koulun toimintaan suoraan – tosissaan, muttei turhan vakavasti. Tiimitoimintaan aktiivisesti osallistumalla voit suorittaa myös yhden kurssin ja tiimiläiset saavat todistuksen, jota voi vilauttaa vaikka töitä hakiessa. Valitse tiimikurssi tarjottimelta jaksottomista kursseista.

Yhdessä homma toimii!

Seuraa tiimejä myös Instassa: @tyktiimit

Kansainvälisyys

Ohjaajat Laura Helminen ja Heli Simola

Kiinnostavatko matkustelu, opiskelut tai työt ulkomailla, vieraat kielet, muut kulttuurit ja maat? KV-tiimi avaa maailman ympärilläsi.

Viihtyvyys ja hyvinvointi

Ohjaajat Outi Huovinen ja Liina Siimes

Viihtyvyys ja hyvinvointi -tiimissä pääset ideoimaan, miten tykkiläisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia voisi parantaa.

Tasa-arvo

Ohjaajat Liisa Huhta ja Jarna Pasanen

Miten sukupuolten ja seksuaalisuuden moninaisuus tulisi koulussa huomioida? Entä kuinka tasa-arvoa edistetään konkreettisesti? Tule tekemään koulusta tasa-arvoisempi paikka tasa-arvotiimissä.

Ympäristö

Ohjaajat Anna Kiviaho ja Jouko Sipari

Ympäristöystävällisten valintojen tekeminen on liian vaikeaa! Ympäristötiimi pyrkii tekemään kestävistä valinnoista helpompia meille kaikille.